Etsimme suomen parasta journalismia

Ehdottaminen Suuren journalistipalkinnon 2014 saajaksi on alkanut

Etsimme Suomen parasta journalismia. Kenet sinä haluaisit palkita Suurella Journalistipalkinnolla? Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, kenelle vuoden 2014 Bonnierin Journalistipalkinnot myönnetään.

Palkintoluokat ovat Vuoden juttu, Vuoden journalisti ja Vuoden teko. Palkintolautakunta valitsee jokaiseen kategoriaan kolme ehdokasta. Palkinnon saajat julkistetaan suorassa tv-lähetyksessä 11.3.2015 MTV3-kanavalla.

Palkinto voi liittyä niin sanomalehteen, aikakausilehteen, televisioon, radioon kuin internetiin. Journalistinen teko voi olla vaikkapa uusi lehti, ohjelma, nettisivusto tai uusi journalistinen idea tai oivallus. Palkinnon täytyy perustua vuoden 2014 aikaansaannokseen.

Tänä vuonna Suuri Journalistipalkinto -kilpailussa on uutena palkintoluokkana Vuoden kirja. Vuoden kirjaa ehdottavat kustantajat, palkintoluokan ehdottaminen on päättynyt 28.11.2014.

Perustele ehdotuksesi ja liitä siihen ehdotusta tukevaa materiaalia kuten artikkeleita tai inserttejä. Tee ehdotuksesi 31.12.2014 mennessä.

Ehdota tästä linkistä.