alasivut_banneri_2017

Kilpailun säännöt

Huippujournalismi voi löytyä sanoma- tai aikakauslehdestä, televisiosta, radiosta tai internetistä. Pääasia on, että journalisti, juttu, vaikuttaja, pomo tai teko on edistänyt hyvää journalismia Suomessa vuoden 2022 aikana.

Sama journalisti tai palkittava työ voidaan asettaa ehdolle useampaan palkintoluokkaan. Jos journalisti on saanut aiemmin Suuren Journalistipalkinnon, se ei estä häntä saamasta palkintoa uudelleen. Ehdotuksia käsitellessään palkintolautakunnan jäsenet eivät osallistu oman mediansa piiristä tulleiden ehdotusten arviointiin.

Ehdotuksia voi lähettää suurijournalistipalkinto.fi -sivuston kautta marras-joulukuun ajan. Eri palkintoluokkien voittajaehdokkaat julkistetaan helmikuussa ja voittajat 8.3.2023 klo 21 suorassa tv-lähetyksessä MTV3-kanavalla.

Tällä kaudella kilpailun järjestämisestä ja tämän sivuston sisällöstä vastaa MTV. Palkinnon jakaa ja rahoittaa Päätoimittajien yhdistys kumppaneinaan Alma Media, Sanoma Media Finland, MTV, Keskisuomalainen, Otavamedia, A-lehdet, Kaleva, Viestimedia, KSF Media ja Yleisradio.

Lisätiedot:

Tomi Einonen, palkintolautakunnan puheenjohtaja
0400 751 582, tomi.einonen@mtv.fi